lauantai 22. joulukuuta 2012

18. Brittilippukynnet (kuvatutoriaali)

Aloin tänään aamupäivällä miettimään, millaset jouluaiheiset kynnet tekisin. Jotenkaan en kuitenkaa saanut vieläkään aikaseksi mitään joulukynsiä, vaan lippukynnet. Tä taisi olla toinen kerta kun teen brittilippukynnet :) Katsoo nyt viitsinkö näitä vielä huomenna ottaa pois, voi olla että jouluaattona on aikaa väkertää edes jonkunlaiset joulukynnet..ehkä :)

Päätin ottaa kuvat vaihe vaiheelta, eli toisin sanoen tehdä tutoriaalin! Brittiliput voi tehdä vähän eritavoin, mutta omasta mielestäni tämä on paras järjestys tehdä :) En omista koristeteippejä kynsille, muuten olisin varmaan käyttänyt akryylin sijaan teippejä punaisiin viivoihin.



1. Aluslakan jälkeen valitse haluamasi lakka lippukuvioon. Vaikka Iso-Britannian lippu on virallisesti tummansininen, voi silti lakata kynnet aluksi vaikka vaaleanvihreällä. Itse valitsin Essien Lapiz of Luxuryn. 



2. Tee viivat pysty- ja vaakatasolle. Suosittelen valitsemaan valkoisen lakan tähän, lopputulos näyttää paremmalta ja valkoisen päälle tulevat raidat näkyvät paremmin.



3. Tee vinoviivat. Nämä viivat voivat olla vähän ohuemmat niinkuin lipussakin. Liian ohuita ei kuitenkaan kannata tehdä, sillä mitä ohuemmat, sen haastavammat tehdä !



4. Parantele ja vahvista viivoja. Suorat, selvät ja siistit viivat ovat kivemman näköiset :)



5.  Tee valkoisten päälle toisella lakalla ohuemmat raidat. Tein tämän vaiheen punaisella akryylilla ja onnistuin jotenkin tuhrimaan sormeni sillä..


6. Puhdista kynsien reunukset ja laita päälilakka suojaamaan kynsiä. Sain jonkun päähänpiston laittaa nimettömään punaista glitteriä, joka ei tässä kuvassa kylläkään näy :) Lisäksi tein peukaloon rusetin strasseilla, koska peukaloni on niin neliön mallinen, ettei lippukuvio olisi välttämättä ollut niin hieno siinä.. 



Tässä oma aikaansaannokseni! :) Olen ihan tyytyväinen näihin, vaikka tosta peukalon rusetista ei tullutkaan mikään mestariteos :D  Kuva vähän huijaa, noi nimettömän glitterit ei oo ihan noin suttuset todellisuudessa :)

Lopuksi vielä tarvikelista:

  Essie - Lapiz of Luxury
  Orly - French Tip
  Punainen akryylimaali
  Ohut nail art -sivellin
  (+ strassit ja punainen glitter) 

Hyvää joulun odotusta kaikille! Vielä kaksi yötä aattoon ;)
   
- Sanne




3 kommenttia:

  1. Uu vähän kivat ! :) Ja tykkään täst teijjä blogist muutenki <3

    Liittykää mun blogii >> www.ronjasyear.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitti Ronja! :) Juu en tajunnu äske liittyy vaik kävin lukemas ! :D

    VastaaPoista